bet365

Tyske stjärnan: ”Får se om Guardiola pratar med mig oftare”

Mario Götze har inte framtiden klar för sig

Att Mario Götze och Pep Guardiola ännu inte hittat varandra i Bayern München är tydligt. Den tyske stjärnan har haft svårt att ta en plats i startelvan under den spanske tränaren och har ryktats vara på gång till framförallt Juventus den senaste tiden. Nu uttalar sig återigen Götze om sin framtid i tysk media.

För bara någon vecka sedan, innan det att Arturo Vidal presenterades för Bayern München, florerade rykten som menade att Mario Götze skulle vara en del av Bayerns betalning för chilenaren. Vidal har anslutit men Götze är fortfarande kvar i den tyska klubben. Den tidigare Dortmund-spelaren har tidigare uttryckt sitt intresse för att testa på spel utomlands, dels för att få nya erfarenheter och dels för att få mer speltid. Den offensive mittfältaren har även öppnat upp för en flytt till just Serie A.

När Bayern München i lördags tog sig an Wolfsburg i den tyska supercupen (förlust efter straffar) fick Götze endast sex minuter på planen och hann inte göra ett nämnvärt avtryck på matchen, förståeligt nog. Nu har i varje fall Götze presenterat sig i målprotokollet för sitt Bayern.

”De senaste två åren har inte varit lätta”

När Bayern och Milan under gårdagskvällen mötes i träningsturneringen Audi Cup så stod till sist de regerande tyska mästarna som segrare efter en stabil 3-0 seger. En av målskyttarna hette då Mario Götze och efter matchen talade han till den tyska mediakåren. På frågan om hur hans framtid ser ut så svarade han såhär.
– Min framtid? Jag vet inte… De två senaste säsongerna i Bayern har varit inte varit lätta.

– Vi får se vad som händer. Vi får se om vår coach (Pep Guardiola) kommer att prata med mig oftare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply