Officiellt: Pablo Daniel Osvaldo klar för portugisisk klubb

bet365

Skriver kontrakt med Porto

Pablo Daniel Osvaldo är nu helt klar för den portugisiska storklubben FC Porto, detta efter att hans kontrakt med Southampton hävts tidigare i sommaren. 

Pablo Daniel Osvaldo som inför säsongen 2013/2014 lämnade AS Roma för spel i Southampton lyckades inte riktigt på de brittiska öarna. Argentinaren som kostade Southampton sammanlagt 25 miljoner pund lyckades endast göra 3 mål på 13 matcher under sin debutsäsong. Efter bråk med lagkamraten Jose Fonte tröttnade klubben på hans brist på disciplin och beslutade sig för att låna ut anfallaren till Juventus efter endast 6 månader. Säsongen 2014/2015 blev inte mycket bättre för honom då han återigen blev utlånad, denna gång till Inter och Boca Juniors. Någon återkomst till Southampton blev det inte för anfallaren utan man valde istället att bryta kontraktet med honom under sommaren 2015.

Boca Juniors ansågs länge som den troliga flytten för argentinaren, men efter att Carlos Tevez skrivit på för klubben valde Osvaldo istället att skriva för Champions League-laget FC Porto.

Ansluter som bossman

Porto som tappade Jackson Martínez till Atletico de Madrid har letat efter en ersättare hela sommaren och nu hoppas klubben att man hittat just  den spelare man letar efter . Det slutliga valet föll på Osvaldo som nu ansluter till klubben som bossman.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply