Sky Sports: Arsenal överens med Shkodran Mustafi

Sky Sports: Arsenal överens med Shkodran Mustafi

Shkodran Mustafi nära flytt till Arsenal

Enligt den brittiska tv-kanalen Sky Sports ska Arsenal vara överens med Valencias tyske mittback Shkodran Mustafi om en övergång till den engelska huvudstadsklubben.

Med mittbackarna Gabriel, Per Mertesacker och Laurent Koscielny på skadelistan letar Arsenal efter en spelare som kan förstärka backlinjen säsongen 2016/2017. På torsdagsförmiddagen rapporterar att man nu är överens med Valencias Shkodran Mustafi om en flytt till Emirates Stadium samtidigt som man betalar 30 miljoner pund till den spanska klubben för att köpa loss spelarens rättigheter.

Att Mustafi skulle ansluta till Arsenal har det pratats om under en längre tid men efter flertalet skadade spelare ska klubbledningen ha bestämt sig för att värva en försvarare av hög kvalité.

Tidigare har 24-åringen även funnits på radaren för en hel del klubbar. Bland annat ska stadsrivalena Chelsea ha försökt köpa Mustafi samtidigt som även Juventus ska ha frågat om tysken.

Stjärnduons framtid osäker

Arsenal har inte haft någon framgångsrik sommar när det kommer till att skriva kontrakt med spelare. Det största namnet är Jamie Vardy som nobbade Arsenal samtidigt som Gonzalo Higuaín lämnade Napoli för spel i Juventus. Den engelska huvudstadsklubben letar fortfarande efter en anfallare som ska göra Oliver Giroud sällskap längst fram i banan men ännu har man inte hittat någon. Detta har gjort att lagets två största stjärnor börjat tvivla på sin framtid i klubben.

Enligt TMW ska både Mesut Özil och Alexis Sánchez ha meddelat Arsenal att man inte vill förlänga sina respektive kontrakt och nu har ryktena dragit igång om att de båda 27-åringarna kan vara på väg att lämna. Klubbledningen ska ha erbjudit de båda spelarna ett nytt kontrakt redan i september förra året men utan någon framgång.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365