Schalke 04-tränaren motsätter sig försäljning av Draxler

Juventus jakt på Schalke 04-stjärnan lever vidare

Den kreative mittfältaren Julian Draxler är hett eftertraktad av italienska storklubben Juventus, med flera bud redan lagda. Nu säger Schalke 04:s manager att de inte vill släppa honom, men att vad som helst kan ske om ett tillräckligt stort bud läggs.

Julian Draxler fortsätter att vara på tapeten för den italienska storklubben Juventus, som tidigare denna sommaren förstärkt främst offensiven med Mario Mandzukic och Paulo Dybala, men även mittfältet med tysken Sami Khedira. Dessvärre har de även tappat både Andrea Pirlo och Arturo Vidal under sommaren.

Bianconeri har redan lagt flertalet bud på den tyske spelaren de senaste veckorna och nu uttalar sig Schalke 04:s manager Andre Breitenreiter om saken. Och taktikern verkar vara fast besluten att behålla stjärnan i klubben, vilket kan tvinga Juventus till att leta efter andra alternativ.
— Julian är fortfarande med oss och jag vill inte att han ska lämna, säger managern till tyska Bild.

”Då motsätter jag mig en försäljning”

Juventus har tidigare haft tillåtelse att förhandla med den tyske spelaren, men drog tillbaka det den här veckan efter att ett bud värt 15 miljoner euro plus bonusar blivit nobbat av den tyska klubben.
— Jag vill höra att han stannar till 100 procent. Om ett nytt erbjudande kommer in, då motsätter jag mig hans försäljning. Ingen klubb har rätt att tala med spelaren längre.

Redan överens om ett kontrakt

Schalke 04 värderar idag spelaren till 30 miljoner euro och Andre Breitenreiter medger trots allt att något skulle kunna ske om ett tillräckligt stort bud läggs. Juventus förväntas lägga ett nytt bud snart, men har än så länge varit långt borta från deras prislapp på spelaren.
— Om klubben skulle få ett erbjudande som vi inte kan tacka nej till, då vet jag inte vad som skulle hända.

Julian Draxler ska däremot redan vara överens med Serie A-mästarna om ett avtal över fyra säsonger, värt 3,5 miljoner euro per säsong.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply