bet365

Roma letar ersättare i Fiorentina

bet365

Efter att flera spelare ser ut att lämna den italienska huvudstadsklubben vill man nu få in en ersättare på mittfältare.

Efter endast tre vinster på de 14 senaste matcherna har AS Roma tappat andraplatsen till Lazio i den italienska ligatoppen.  Man har haft stora problem med målskyttet och oftast har man endast lyckats göra ett mål per match, detta har gjort att Roma-ledningen ny letar efter en mittfältare som kan styra och ställa i offensiven. Då flera spelare kan komma att lämna vill man redan nu göra klart med en ersättare och enligt Il Messaggero vill man kontraktera Alberto Aquilani. Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och den före detta Liverpool-mittfältaren kan väl gå över till Rom-klubben.

Il Messaggero skriver att upp till fyra spelare kan lämna Roma efter säsongen, de listade är Miralem Pjanic, Radja Nainggolan, Daniele De Rossi och Kevin Strootman och Roma är i full gång med att leta efter en ersättare.

Över 100 matcher i AS Roma

Aquilani har tidigare varit i klubben vid två tillfällen, först mellan 1999 och 2003 och därefter hade han en sejour i klubben på fem säsonger där han stod för över 100 ligamatcher mellan 2004 och 2009 innan han lämnade för spel i Premier League och Liverpool. Under tiden i England blev han utlånad en säsong till Juventus och en säsong till AC Milan innan han lämnade för spel i Fiorentina.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply