”Lennon vill stanna i Everton”

Aaron Lennon vill fortsätta sin karriär i Everton

Aaron Lennon fick till en flytt på lån till Everton under Januarifönstret från Tottenham, väl i Everton har yttern stått för fina insatser och nu vill Lennon göra affären permanent, detta skriver London Evening Standard. 

Aaron Lennon, 28, fick inte mycket speltid hos Tottenham under den första delen av säsongen och blev under Januarifönstret utlånad till Everton. Där har den 28-årige, före detta engelska landslagsmannen stått för flera fina insatser, nu säger Lennon att han vill göra flytten till Liverpool-klubben permanent.

Lennon har ett år kvar på sitt kontrakt med London-klubben men ändå ska Spurs ägare Daniel Levy satt en prislapp på 7 miljoner pund för yttern, en relativt hög prislapp på en spelare som inte är önskad och som dessutom bara har ett år kvar på sitt kontrakt.

Kan lämna på fri transfer

För Lennons del, så vill 28-åringen flytta norrut då han älskar livet i Everton, och med ett år kvar på kontraktet med Tottenham, skulle han kunna vänta ut sitt kontrakt och flytta gratis sommaren 2016, om inte Everton är beredda att betala det priset som Tottenham satt på honom. En bra deal för Lennon som då bara skulle vara 29 år.

Enligt London Evening Standard ska Tottenhams tränare Mauricio Pochettino inte ha några problem ifall Lennon lämnade klubben permanent, samtidigt som Evertons dito Roberto Martinez väldigt gärna skulle välkomna Lennon till klubben. Däremot ska Everton enligt uppgifter inte vara redo att betala de 7 miljoner punden som Tottenham begär, istället kan det bli tal om en bytesaffär klubbarna emellan. Tottenham var ute efter Everton-yttern Kevin Mirallas redan under Januarifönstret. Belgarens kontrakt går ut, liksom Lennons, nästa sommar.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply