Riyad Mahrez jagas av Manchester City, Borussia Dortmund och Juventus

bet365
Riyad Mahrez jagas av Manchester City, Borussia Dortmund och Juventus

Riyad Mahrez aktuell för europeiska storklubbar

Riyad Mahrez har tagit Premier League med storm. Nu jagas mittfältaren av klubbar som Manchester City, Borussia Dortmund och Juventus.

Leicester City har varit årets succélag i Premier League trots den tunga förlusten mot Arsenal under söndagen. En bidragande faktor till lagets framtåg under säsongens gång heter Riyad Mahrez. Mittfältaren har gjort 15 mål och tio assist den här säsongen och har lockat till sig intresse från flera storklubbar.

Kontaktat representanter

Det är Daily Mirror som skriver att både Manchester City och Borussia Dortmund ska ha varit i kontakt med 24-åringens representanter gällande en övergång. Framförallt City ska ha blivit imponerade över hans prestationer efter Leicesters 3-1-seger på Etihad Stadium tidigare i år. Men även Dortmund, som förväntas vara tillbaka i Champions League nästa säsong, ska vara högst angelägna av att underteckna spelaren. Visserligen ser det ut att bli spel i sådana sammanhang för Leicester också, men huruvida de kommer att kunna stå emot bud från dessa klubbarna återstår att se.

Juventus ger sig in i jakten

Juventus, som gått trögt i Serie A tidigare under säsongen, lyckades besegra Napoli i helgen och är därför tillbaka i ligatoppen igen. Nu vill man dock ha in förstärkning inför nästa säsong, uppger den italienska hemsidan Calciomercato. Även ”Den gamla damen” ska ha identifierat Mahrez som en potentiell värvning, där man ska vara redo att erbjuda en stor summa för att få till en affär.

Erbjuder nytt kontrakt?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Leicester erbjudit mittfältaren ett nytt kontrakt, trots att han skrev på för ytterligare fyra år så sent som i somras. Det ska handla om en ordentlig löneförhöjning för att hålla storklubbarna borta. Just nu tjänar han omkring 35 000 pund i veckan, men en rejäl ökning kan han alltså vänta sig om han väljer att stanna på King Power Stadium i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply