Pogba: ”Vore en dröm att spela med Messi”

Paul Pogba är en utav världens mest eftertraktade fotbollsspelare, och mycket tyder på att han lämnar för en av Europas allra största klubbar i sommar. Nu flörtar han med Barcelona och deras storstjärna Lionel Messi.

Juventus ska spela mot Barcelona på lördag i årets stora Champions League-final, där Paul Pogba som bekant ställer upp för de förstnämnda. Nästa år kan vi dock se honom i motståndarnas blåröda matchtröja, då Barcelona uppges vara närmst en flytt för den 22-årige fransmannen.

Nu antyder landslagsmannen att han skulle kunna tänka sig att spela för den spanska storklubben, och att det skulle vara helt fantastiskt att få spela med en viss argentinsk superstjärna.

– Att spela med Lionel Messi vore en dröm som förverkligas. Han är den bäste spelaren i världen. Jag älskar att se Barcelona spela, men jag älskar också att se dem förlora, säger 22-åringen till AS.

– Vi vet att vi inte är favoriter men det är en final. Vi kommer ge allt. Vi har ingenting att förlora och man vet aldrig vad som händer, fortsätter Pogba.

Kan stanna i Juventus

Mittfältaren menar även att det inte alls är klart att han lämnar Juventus i sommar.

– Jag har aldrig sagt att finalen i Berlin blir min sista match. Folk kan tro vad de vill, säger Pogba.

Det har dock ryktats om att Pogba kommer att stanna i Juventus tills att januarifönstret öppnar, då Barcelonas transferförbud upphör.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply