Pogba jagas av Barca – Nedved bekräftar

Juventus styrelsemedlem och före detta storspelare Pavel Nedved bekräftar att Barcelona har visat sitt intresse för deras guldklimp Paul Pogba, men att Juventus inte vill sälja honom.

Paul Pogba har verkligen haft en kometkarriär sedan 2012. Stortalangen valde att lämna Manchester United för att så spela A-lagsfotboll, något som gjorde den dåvarande tränaren Sir Alex Ferguson mycket arg. Flyttlasset bar av till Juventus och succén var omedelbar. På knappa tre år har hans marknadsvärde stigit upp emot 100 miljoner euro som flera klubbar ska vara beredda att hosta upp för Pogbas signatur. Främst Paris Saint-Germain och Real Madrid har visat sitt intresse utåt genom att förklara att man gärna spenderar 100 miljoner euro på Pogba. Men vad de kanske inte väntade sig var att Barcelona nu ger sig in i jakten

”Han har kontrakt med oss”

Pavel Nedved, styrelsemedlem i Juventus, bekräftar nu alltså till Goal att Barcelona har gett sig in i jakten på Pogba. Men han kommer inte att säljas hur lätt som helst.

– Vi vet att Barcelona och andra stora klubbar vill ha honom, men han har kontrakt med oss, säger Nedvev till El Mundo Deportivo enligt goal.com och fortsätter förklara hur viktig Pogba är för dem:

– Vi förlorar mycket när han inte är med då han har stora kvaliteér, men resten av laget vet vad de måste göra för att ersätta honom.

Pogbas kontrakt med Juventus går ut först juni 2019.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply