Petad – då kan Oscar hamna i Juventus

Efter utebliven speltid – nu kan Oscar lämna för Serie A

Chelsea-stjärnan har fått nöta bänk och har nu tröttnat. Nu kan han lämna London för Serie A-giganten.

Det är italiensk media och Calciomercato som rapporterar under dagen att Juventus ryktas vilja lägga vantarna på Chelsea-spelaren Oscar. Brassen, som under tidigare år varit given på mittfältet i London-klubben, har inte alls kommit in i startelvan på samma sätt med Andrea Conte som tränare för Chelsea.

Öppnar för flytt

Den uteblivande speltiden har enligt italiensk media gjort att Oscar ska vara beredd på att lämna Chelsea om han inte får starta fler matcher. Enligt Calciomercato har petningen öppnat för en flytt för brassen och först i kö för att signera mittfältaren, enligt den italienska sajten, är Juventus.

Den italienska storklubben, som i somras sålde Paul Pogba till Manchester United, uppges vilja förstärka sitt mittfält med Oscar.

Juventus har helt klart ögonen på Oscar, de vill värva honom redan i januari, säger en anonym källa till Calciomercato.

Ska locka med Champions League

Det som framför allt ska locka över Oscar redan i januari är chansen att spela slutspel i Champions League, något Juventus redan nu ser ut att kunna göra. Chelsea, som slutade tia i Premier League förra säsongen, skrapade bara ihop 50 poäng, vilket var hela 16 poäng ifrån fjärdeplatsen och Champions League-kval.

Juventus har tidigare idag också ryktats ihop med Arsenals Santi Cazorla. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply