”Mer speltid – annars lämnar Giovinco”

bet365

Sebastian Giovinco har bara fått en match från start den här säsongen och som ett brev på posten har spekulationer växt gällande hans framtid i Turin, med bara månader kvar på hans nuvarande avtal. Nu kommenterar även spelarens agent Andrea D’Amico situationen och kräver där en förbättrad situation för sin klient.

– Antingen finns det en genomförbar plan för honom, eller så kan han lämna, säger agenten till Tiki Taka, och fortsätter:

– Giovinco växte upp med Juventus, gick sedan ut [på lån till Empoli och Parma] och bekräftade sitt värde. Det får mig att undra varför folk blir förvånade när han spelar bra. Vilka skulle vara intresserade [om han skulle lämna]? Det är uppenbart, alla skulle vara det.

Agenten fortsätter att spekulera kring situationen och yrkar för att manager Massimiliano Allegri ska byta till en 4-3-3-uppställning, vilket skulle öppna upp möjligheterna till speltid för Giovinco.

– Sanningen är att Sebastian, i 27 års ålder, har nått sin topp tekniskt och mentalt och är redo för spel från start för Juventus. Speciellt om Allegri ändrar formation, släpper Contes 3-5-2 och går över till ett tremannaanfall. 

– Tevez kan inte petas, det är otänkbart, och det skulle vara otänkbart att ha bara en offensiv bestående av enbart ”korta killar”[Tevez och Giovinco]. Vi måste tänka på ett anfall på tre. Giovinco tillsammans med argentinaren och sen ett val mellan Llorente och Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply