bet365

Manchester City riktar blickarna mot Ben Gibson

Manchester City riktar blickarna mot Ben Gibson

Ben Gibson på Man Citys radar

Enligt brittisk press vill Manchester City värva in en ny mittback innan transferfönstret stänger. Pep Guardiola föredrar Ben Gibson från Middlesbrough.

Pep Guardiola har vid flera tillfällen kritiserat priserna på transfermarknaden och att vissa klubbar värvar för otroliga summor. Efter att ha lagt ut ett otroligt belopp under sommarens transferfönstret är spanjoren dock inte klar för den här gången. Brittisk press rapporterar nämligen att Manchester City vill värva Ben Gibson, mittback i Middlesbrough.

Det är The Independent som kommer med uppgifter om att Guardiola ska vara i behov av ytterligare en försvarare och Gibson sägs vara den man vill värva.

Manchester City ska tidigare har varit intresserade av Jonny Evans från West Bromwich men då man krävde 32 miljoner euro, samtidigt som City endast erbjöd 19, slutade det hela med att man började titta på andra alternativ.

SE ÄVEN: Manchester City löner 2017

Manchester City riktar blickarna mot Ben Gibson

Vill sälja Mangala till Juventus

Eliaquim Mangala kommer allt längre bort från spel i Manchester City. Fransmannen ingår inte i Pep Guardiolas planer och nu letar spelarens agent efter en möjlig destination under sommarens transferfönster. Under den gångna säsongen spelade Mangala i Valencia där det blev 33 matcher, men den spanska klubben ska inte vara intresserade av att förlänga spelarens tid i klubben. Den senaste klubben som förknippats med Mangala är nu Juventus, som han komma att värva 26-åringen.

Det är italienska Tuttomercato som kommer med uppgifter om att Mangala kan ersätta Leonardo Bonucci hos förra årets Champions League-finalister. För tillfället ska man ha tackat nej till en värvning av spelaren, men med två veckor kvar av transferfönstret kan mycket hända.

Manchester City riktar blickarna mot Ben Gibson
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365