Real Madrid förlänger med Karim Benzema

Real Madrid förlänger med Karim Benzema

Nytt kontrakt för Karim Benzema

Enligt fransk press kommer Real Madrid att förlänga kontraktet med Karim Benzema. Anfallaren kom till Real Madrid i juli 2009 och hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2019.

Karim Benzema har under den senaste tiden varit starkt ifrågasatt. Spelaren, som är avstängd från den franska landslaget, har inte visat upp samma form i Real Madrid som tidigare och fransmannen har blivit starkt kritiserad av både fans och media. Någon som dock står på fransmannens sida är landsmannen och tillika tränaren Zinedine Zidane. Benzema är en av de spelare som Zidane gillar väldigt mycket och nu kan Benzema komma att skriva på ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Enligt franska Journal du Dimanche kommer Karim Benzema förlänga sitt kontrakt med Real Madrid över ytterligare två säsonger. Anfallarens nuvarande överenskommelse med de regerande ligamästarna sträcker sig till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

Real Madrid förlänger med Karim Benzema

Vill sno Dembélé framför ögonen på Barcelona

I dagarna flög representanter återigen från Barcelona till Tyskland för att försöka få till en av värvning av Ousmane Dembélé. Den spanska storklubben är väldigt benägna att värva spelaren men då Dortmund sägs kräva 150 miljoner euro för spelaren börjar den rödblåa klubbledningen tveka. Trots att man fick in hela 222 miljoner euro efter försäljningen av Neymar tänker man inte förhasta sig och betala skyhöga summor för nyförvärven i sommar, något som gjort att man kan missa en värvning av Dembélé.

Nu kan det dock bli ändrad klubbdestination för Dembéle. Enligt Barcelonabaserade Mundo Deportivo sägs nämligen Real Madrid vara intresserade av att värva Dortmunds stjärna, detta framför ögonen på Camp Nou-klubben.

Real Madrid förlänger med Karim Benzema
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply