Lukaku till Serie A?

Romelu Lukaku ska enligt Football Italia vara nära en övergång till Serie A i sommar, och en toppklubb uppges vara intresserad av honom.

Everton hade en väldigt tung säsong under 2014/15.  Romelu Lukaku var en av många spelare som inte riktigt kom upp i den nivån man är van att se honom i. Trots det uppger Football Italia att en stor Serie A-klubb ska vara intresserade av att värva den belgiske anfallstjärnan i sommarens transferfönster.

Juventus var intresserade

Förra året var Juventus intresserade av att värva 22-åringen och rekommenderades av Mino Raiola. Den italienska storklubben har dock enligt Football Italia tagit bort anfallaren från önskelistan och istället värvat Paulo Dybala  och Mario Mandzukic men nu uppges en ny italiensk storklubb vara intresserade av Lukaku.

Jagas av Serie A-tvåan

Nu uppger dock Football Italia att Serie A-tvåan Roma ska vara intresserade av att värva Lukaku, samtidigt som man vill sälja Mattia Destro. Den italienska anfallaren spenderade halva förra säsongen på lån hos Milan och nu uppges det vara Monaco som ska vilja köpa honom. Roma ska enligt uppgifter vara väldigt nära att värva Lukaku och enligt Gazzetto dello Sport ska han redan ha en fot i Rom och vara klar inom en snar framtid.

Romelu Lukaku spenderade säsongen 2013/14 på lån hos Everton och inför förra säsongen köptes han loss. Den säsongen gjorde han dock ingen succé så det är nog inte helt omöjligt att Merseyside-klubben gör sig av med belgaren. Vad som händer med Lukaku återstår dock att se.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply