Fortsatt tungt för Milan – två nya spelare nobbar klubben

Nej, Milan har det inte lätt att locka till sig spelare. Enligt Football Italia har man nu nobbats av två spelare till – denna gång Zenits Axel Witsel och Shaktars Luiz Adriano.

AC Milan har det fortsatt förtvivlat svårt att locka till sig nya spelare – den nya satsningen med den thailändske aktieägaren “Mr.Bee” till trots. Tidigare har man gått bet på Geoffrey Kondogbia som valde stadsrivalen Inter istället, men även den colombianske anfallsstjärnan Jackson Martinez som lockades av det Champions League-spel Atletico Madrid kunde erbjuda.

Ingen Witsel eller Luiz Adriando

Två andra spelare man enligt Football Italia suktade efter var Zenits belgiske mittfältsstjärna Axel Witsel och Shaktar Donetsks skyttekung Luiz Adriano. Men inte heller dem övertygades av Milans satsning. Och enligt nyhetssajten, som hänvisar till Tuttosport, nobbade Witsel Rossoneri eftersom hans önskan är spela i Premier League eller – om det ändå skulle bli Serie A – i Juventus.

Brassen Luiz Adriano är inte heller något alternativ för Milan. 28-åringen lämnar Europa och har skrivit på för den saudiarabiska klubben Al-Ahli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply