bet365

Llorente överens med Sevilla – detaljer ifrån en flytt

Fernando Llorente är klar för Sevilla under torsdagsförmiddagen

Det har inte funnits någon ordinarie plats för Fernando Llorente i Juventus under en längre tid. Trots att Carlos Tevez lämnade har Juventus plockat in flera nya anfallare och därmed har man valt att skeppa iväg Llorente från klubben.

Fernando Llorente har inte ett dåligt målsnitt i Juventus. På sina 65 framträdanden har en väldige spanjoren prickat in 23 mål i Serie A, men han har ständigt stått i skuggan av superstjärnan Carlos Tevez. Framåt vårkanten fick Llorente knappt någon speltid då Massimiliano Allegri ofta valde Alvaro Morata och Kingsley Coman som anfallspartner till Tevez.

Argentinaren Tevez lämnade Juventus i sommar och flyttade hem till Boca Juniors. Juve svarade med att värva Mario Mandzukic och Paolo Dybala, samtidigt som man plockade hem Simone Zaza från Sassuolo. Då förstod Llorente att hans framtid i klubben var mörk och han har letat efter en ny klubb under ett antal veckor. Nu står det klart att han flyttar hem till Spanien och Sevilla.

Läkarundersöks under onsdagskvällen

30-åringen kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen för Sevilla under den sena onsdagskvällen och han väntas sedan skriva på för klubben tidigt under torsdagen.

Affären kommer inte kosta Sevilla något. Llorente har kommit överens om att bryta sitt kontrakt med Juventus och ansluter därför som bosman till Sevilla. Affären är bekräftad på Sevillas officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply