Juventus värvar Khedira – innan Champions League-finalen?

Förhandlingar uppges gå framåt mellan parterna

Sami Khediras kontrakt löper ut efter säsongen. På lördagen uppges stjärnans representanter ha förhandla vidare med Juventus – som vill slutföra värvningen innan finalen i Berlin i juni.

Den tyske landslagsmannen Sami Khedira vann fotbolls-VM förra året men meddelade tidigare under den snart avslutade säsongen att han kommer att lämna Real Madrid. Kontraktet löper ut till sommaren dessutom vilket möjliggör en enklare flytt till en ny storklubb.

Samtal fortsätter med Juventus

Enligt dagens uppgifter från dels italienska Sky Sport Italia, men också spanska tabloiden Marca, ska Juventus i nuläget föra samtal med Sami Khediras representanter gällande en övergång. Samtal som enligt uppgifterna går bra och som kommer att fortsätta redan på tisdag och onsdag nästa vecka, för att förhandla fram de personliga villkoren.

”Klar innan finalen”

Juventus är dock inte ensamma i striden om stjärnan, vilket de också är medvetna om. Därför ska Bianconeri vara inställda på att slutföra förhandlingarna så snart som möjligt rapporterar Tuttosport, och har satt målet på att värvningen är klar innan Champions League-finalen spelas den sjätte juni. Matchen kommer att spelas i Berlin och enligt uppgifterna är chanserna goda till att vi får se spelaren på läktarplats när matchen sparkas igång.

Bland de storklubbar som länkats ihop med stjärnan finns dels Bundesliga-klubben Schalke 04, men även Premier League-klubbar som Chelsea, Manchester United, Arsenal och Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply