Menez: ”Jag är lycklig i Milan”

bet365

Stjärnan har inga tankar på att lämna Rossoneri

Jeremy Menez har gjort 16 mål för Milan den här säsongen. Samtidigt har han länkats bort. Nu lugnar dock huvudpersonen själv och förklarar att han vill fortsätta i Rossoneri.

Inför säsongen värvades Jeremy Menez in från franska Paris Saint-Germain till italienska storklubben Milan. Rossoneri har visserligen inte lycakts med bedriften att ta sig tillbaka till fotbollens finrum, Champions League, den här säsongen. Men för en viss fransman har det ändå gått bra individuellt sett.

Jeremy Menez har nämligen på sina 33 ligamatcher med Milan, lyckats med bedriften att göra 16 mål. Ett starkt facit för den kantspringande stjärnan. Det har dessvärre för Milans del fått rykten att florera kring spelaren, där bland annat brittiska storklubben Liverpool sagts vara intresserade av Menez.

”Jag är lycklig”

Stjärnan själv har dock nu gått ut och förklarat att han stortrivs i Milan-tröjan.
— Jag är lycklig här i Milan. Relationen till mina lagkamrater är briljant, vi har en bra grupp men det är samtidigt synd med tanke på resultaten, säger stjärnan till Milans officiella tv-kanal.

”Du kan alltid förbättra dig”

Jeremy Menez, 28, är också medveten om hans goda målfacit under debutsäsongen för Milan. Han är dock inställt på att göra en ännu bättre säsong när semestern har passerat.
— På en personlig nivå tycker jag att jag har haft en bra säsong. Men givetvis kunde jag gjort bättre ifrån mig och jag hoppas att jag kan göra mer nästa säsong.
— Du kan alltid förbättra dig på flera områden. Jag är lycklig här, trots att jag har hört saker som jag inte tycker om, men det är en del av fotbollen. Jag ska försöka att ge ännu mer nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply