Juventus och Real Madrid förhandlar om Álvaro Morata

Juventus och Real Madrid förhandlar om Álvaro Morata

Real Madrid köper Álvaro Morata

Enligt den spanska tidningen Diario AS kommer Real Madrid att utnyttja den återköpsklausul man har på Álvaro Morata i sommar.

Juventus och Real Madrid har bestämt sig för att sätta sig ner och bestämma framtiden för Álvaro Morata som under den gångna säsongen spelade i Juventus. Real Madrid har en återköpsklausul på spelaren på 30 miljoner euro och enligt Diario AS kommer den spanska huvudstadsklubbens president Florentino Pérez att ha möte med Juventus generaldirektör Beppe Marotta i början av nästa vecka.

Juventus plan är att behålla spelaren som denna säsong stått för 12 mål på 47 matcher i den svartvita tröjan. Real Madrid vill dock köpa tillbaka Morata och använda sig av den utköpsklausul man har på 30 miljoner euro, för att därefter sälja honom vidare till antingen Arsenal eller Paris Saint-Germain som ska vara villiga att betala 65 miljoner euro för anfallarens tjänster.

Arsenal en möjlig destination

En klubb som visat stort intresse för Morata de senaste åren är Arsenal. Som även i sommar verkar ha siktat in sig på att värva Morata. Ska vi tro spanjoren själv är en flytt till Premier League heller inte omöjlig, för AS bekräftar han att det kommit in bud från klubbar i ligan.

– Det finns en del bud från England som lockar, inte bara på grund av kontrakten. Jag tror att på grund av mina egenskaper skulle Premier League vara en fantastisk destination, säger Morata.

Kanske är det dock så att Real Madrid fortfarande är först i kön. Så sent som för några dagar sedan uppgav den spanska radiokanalen Cadena Ser att Moratas agent förhandlar med Madridklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply