Officiellt: José Antonio Reyes lämnar Sevilla – på väg till Galatasaray?

Officiellt- José Antonio Reyes lämnar Sevilla - på väg till Galatasaray?

José Antonio Reyes till Galatasaray?

På onsdagen står det klart att Jose Antonio Reyes lämnar Sevilla då han inte får förlängt kontrakt och nu tyder mycket på att det blir en flytt till Galatasaray.

José Antonio Reyes lämnar Sevilla, det meddelar den andalusiska klubben på sin hemsida på onsdagen. Reyes som anslöt till sin andra sejour i Sevilla 2011 och har efter återkomsten bland annat varit med om att vinna Europa League vid tre tillfällen. Totalt har det blivit sju säsonger i den vitröda tröjan för Reyes som nu kommer lämna Ramón Sánchez Pizjuán.

Förutom Sevilla har Reyes även spelat i Real Madrid, Benfica och Atlético Madrid och bland annat vunnit Fem Europa League-titlar, en UEFA Super Cup-titel, en Premier League-titel, en La Liga-titel, en titel i FA-cupen, Community Shield och den portugisiska supercupen.

I Sevilla har det blivit totalt 253 matcher under de två perioder som Reyes tillbringade i klubben.

Galatasaray vill värva Reyes

Vart Reyes kommer att spela nästa säsong är ännu inte klart. Spelaren sägs ha flera bud från bland annat Kina och MLS och nu senast från turkiska Süper Lig där storlaget Galatasaray ska ha pratat spelarens agent i Turkiet Hasan Çolakoglu om en övergång.

– Galatasarays sportchef Cenk Ergün ser positivt på en värvning av Reyes. Ergün sa till mig att man efter att ha presenterat lagets ny tränare kommer att börja förhandla med spelaren. Jag tror att Galatasaray vill ha Reyes oberoende av vem man kommer ha in som tränare. Jag har även haft möte med spelaren själv, som är intresserad av att spela i Galatasaray, säger Çolakoglu till den spanska tidningen Diario AS.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply