Juventus har sett ut Pirlos efterträdare

bet365

Isco kan bli Andrea Pirlos ersättare som Juventus mittfältskreatör

Att ersätta Andrea Pirlo är ingen lätt uppgift, men Juventus jobbar stenhårt på att ha en lösning när Pirlo väljer att lämna klubben. Gazzetta dello Sport uppger att Isco ska bli ersättaren.

Andrea Pirlo börjar bli till åren och spelarkarriären kommer med största sannolikhet inte leva i många år till. 36-åringen har börjat visa sitt intresse för en flytt, antingen till MLS eller Australien om man ska lita på italienska medier. Det har flitigast talats om New York City där Pirlo skulle bli lagkamrat med en viss David Villa om en sådan flytt blir av.

När Pirlo lämnar behöver Juventus en ersättare, och det är inte vem som helst som kan ersätta Pirlo. Juventus tror sig ha ett namn som man håller högst på sin önskelista och det är Isco Alarcon.

Fina insatser som sittande mittfältare

Under tiden Luka Modric var skadad så testade Real Madrid några olika lösningar som defensiv speluppläggare, precis den rollen som Andrea Pirlo har i Juventus. Den kanske mest lyckade lösningen var när Isco spelade där och kunde, men sin teknik och spelskicklighet, styra spelet på ett bra sätt. Det har Juventus snappat upp och långsiktigt ser man Isco som just en defensiv speluppläggare, det uppger Gazzetta dello Sport.

En eventuell prislapp kommer troligtvis ligga på över 350 miljoner kronor om man ska få loss Isco redan i sommar. Frågan är var Juventus ska få pengarna ifrån eftersom man precis spenderat över 150 miljoner kronor på Mario Mandzukic och den låga summan som Pirlo är värd på grund av sin ålder.

Finns fler intressenter för Isco

Helt ensamma är inte Juventus i jakten på Isco. Manchester City har vid flertalet fönster uppgetts lagt bud på 23-åringen, utan framgång givetvis. Det var under tiden i Malaga som Man City började få upp ögonen för Isco men intresset är alltså inte helt svalt trots att han nu spelar för en ekonomiskt betydligt starkare klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365