Juventus ger upp jakten på Hamsik

Efter att man misslyckats med att värva den slovakiske landslagsmannen under sommaren meddelar nu jätteklubben att man inte kommer att göra ett nytt försök i januari.

Juventus var länge på jakt efter en ny offensiv kreatör, eller en ”nummer tio” som ofta kallar offensiva centrala mittfältare i folkmun. Man gick bet på försöken att värva Mario GötzeMesut ÖzilSamir Nasri och Julian Draxler under sommaren, och man misslyckades också med värvningsförsöket av Marek Hamsik. Man ska ha erbjudit Napoli 238 miljoner kronor för den slovakiske landslagsstjärnans tjänster, men budet nobbades.

Kommer inte att försöka igen i januari

Enligt Juventus klubbdirektör Giuseppe Marotta kommer man inte att försöka värva Hamsik igen under januarifönstret. Han menar att man redan har de spelare man vill ha på positionen.

– Jag tror inte att vi återupptar förhandlingarna för Hamsik i januari eftersom vi värvade Hernanes, som är en viktig spelare. Vi försöker alltid värva de bästa spelarna. Vi kunde inte få alla våra mål men vi har en stor trupp, som vann allt ifjol förutom Champions League, säger Juve-direktören Giuseppe Marotta enligt Goal.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply