Juventus ger inte upp Mkhitaryan

Henrik Mkhitaryan lämnar Dortmund?

Det har ryktats om det under ett längre tag men nu ska Juventus ha lagt ett formellt bud på spelaren som ska vara värt 18 miljoner euro.

Att Juventus har velat värva Henrik Mkhitaryan under en längre tid är ingen hemlighet. De regerande Serie A-mästarna har vid flera tillfällen kopplats ihop med spelaren och nu gör Juventus ett nytt försök att köpa loss spelaren precis innan ligastarten av den italienska högstaligan. Enligt uppgifter till TMW ska man ha lagt ett bud på den armeniske mittfältaren som sägs vara värt 18 miljoner euro. Budet sägs ha kommit till Borussia Dortmunds kontor under fredagen och klubbledningen kommer nu att se över Juventus bud då både spelaren och hans agent Mino Raiola hintat vid flera tillfällen att 26-åringen vill lämna klubben.

Det är dock inte bara Juventus som är intresserade av att köpa spelaren som även är en del av det Armeniens landslag. den före detta Shaktar Donetsk-spelaren ska även ha bud från Liverpool men med största sannolikhet kommer Mkhitaryan att skriva på för Juventus om han väljer att lämna. Liverpool kan inte erbjuda spel i Champions League vilket de italienska jättarna kan.

Trots budet på Mkhitaryan släpper man inte blickarna från Juan Guillermo Cuadrado Chelsea och Julian Draxler som spelar i Schalke 04.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365