Juventus efter belgisk trio

Som ersättning till Alvaro Morata Juventus kan komma att förlora sin målspruta i Alvaro Morata, som har gjort en fin säsong och dragit uppmärksamheten till sig, istället vill de ersätta med en belgisk anfallare i form av Romelu Lukaku, Christian Benteke eller Michy Batshuayi. Det ser ut som att Alvaro Moratas farväl till Juventus enbart kommer närmare med varje dag som går. Den spanske anfallaren ryktas kunna komma att gå till ett antal stora klubbar runt om i Europa för stora pengar, bland annat Real Madrid och Manchester United. Real Madrid förväntas utnyttja deras 30 miljoner euro återköpsklausul för att kunna värva tillbaka spanjoren och sedan väntas dem vända sig till den som budar högst, förmodligen i England där även Chelsea och Arsenal har visat intresse skriver GazzettaWorld. Det kommer att bli tungt för Juventus med förlusten av deras bäste målskytt och även en förmodad transfer till Real Madrid eller Manchester United för Paul Pogbas del, Juventus mittfältsstjärna. Då måste de se sig om efter andra alternativ och den italienska tidningen GazzettaWorld skriver att de ser en potentiell värvning i någon av Belgiens tre framstående anfallare Romelu Lukaku, Christian Benteke och Michy Batshuayi. Lukaku sägs vara huvudprioriteten för de italienska mästarna. Evertonanfallaren sägs vilja lämna klubben då Mersysideklubben ännu en gång misslyckades med att kvalificera sig för europeisk fotboll. Hans värde sägs dock vara för högt för tillfället och att komma åt belgaren kan bli svårt. Benteke sägs vara tillgänglig då Liverpooltränaren Jürgen Klopp inte ser den belgiske anfallaren som en del av sin plan för det engelska laget och ett erbjudande runt 25 miljoner euro sägs vara tillräckligt för att få iväg honom från Anfield. Batshuayi har även han lockat intresse från den engelska ön och är på marknaden då nuvarande klubben Marseille måste lösa sina finansiella problem.

Som ersättning till Alvaro Morata

Juventus kan komma att förlora sin målspruta i Alvaro Morata, som har gjort en fin säsong och dragit uppmärksamheten till sig, istället vill de ersätta med en belgisk anfallare i form av Romelu Lukaku, Christian Benteke eller Michy Batshuayi.

Det ser ut som att Alvaro Moratas farväl till Juventus enbart kommer närmare med varje dag som går. Den spanske anfallaren ryktas kunna komma att gå till ett antal stora klubbar runt om i Europa för stora pengar, bland annat Real Madrid och Manchester United. Real Madrid förväntas utnyttja deras 30 miljoner euro återköpsklausul för att kunna värva tillbaka spanjoren och sedan väntas dem vända sig till den som budar högst, förmodligen i England där även Chelsea och Arsenal har visat intresse skriver GazzettaWorld.

Det kommer att bli tungt för Juventus med förlusten av deras bäste målskytt och även en förmodad transfer till Real Madrid eller Manchester United för Paul Pogbas del, Juventus mittfältsstjärna. Då måste de se sig om efter andra alternativ och den italienska tidningen GazzettaWorld skriver att de ser en potentiell värvning i någon av Belgiens tre framstående anfallare Romelu Lukaku, Christian Benteke och Michy Batshuayi.

Lukaku sägs vara huvudprioriteten för de italienska mästarna. Evertonanfallaren sägs vilja lämna klubben då Mersysideklubben ännu en gång misslyckades med att kvalificera sig för europeisk fotboll. Hans värde sägs dock vara för högt för tillfället och att komma åt belgaren kan bli svårt.

Benteke sägs vara tillgänglig då Liverpooltränaren Jürgen Klopp inte ser den belgiske anfallaren som en del av sin plan för det engelska laget och ett erbjudande runt 25 miljoner euro sägs vara tillräckligt för att få iväg honom från Anfield. Batshuayi har även han lockat intresse från den engelska ön och är på marknaden då nuvarande klubben Marseille måste lösa sina finansiella problem.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply