Juventus drömmer om Pogba

Juventus drömmer om Pogba

Juventus dröm – Pogba återvänder?

Paul Pogba har verkligen fått det svårt att klicka i Manchester United. Och nu börjar Juventus drömma om en återkomst till Turin.

Fransmannens karriär började egentligen i United. Men i Manchester-laget fick Pogba det svårt att etablera sig, och det innebar till exempel att han gick till Juventus. Men sen blev det en återkomst till The Red Devils, något som dock inte gått bra så.

Efter några år i klubben har det inte alls gått bra. Det är något som öppnat för en flytt, tillbaka till Turin. Till exempel så skriver Calciomercato att Juves fans börjat drömma om en flytt tillbaka till Serie A-giganten, då Pogba inte kommer överens med Mourinho.

Många klubbar intresserade

SE HÄR: NBA TV-rättigheter

Turerna kring Paul Pogba var många under sommarens transferfönster. Fransmannen som inte upplever sin bästa period i Manchester United för tillfället har kopplats ihop med flera klubbar under det senaste halvåret och två av de är FC Barcelona och Real Madrid. Enligt brittisk press ska agenten Mino Raiola ha erbjudit Pogba till de båda giganterna och lovat spelaren att få till en affär om fransmannen ville lämna Old Trafford. Det är tidningen Manchester Evening Times som rapporterar att Raiola lovat spelaren att spela tre år och därefter flytta till Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply