bet365

Juventus-anfallaren på tre storklubbars radar

Fernando Llorente ser ut att lämna Juventus

Fernando Llorente väntas lämna Juventus och Italien i sommar. Ett faktum som flertalet storklubbar ute i Europa uppmärksammat.

Efter två säsonger i Juventuströjan ser det ut som att Fernando Llorente nu får leta ny klubbadress i sommar. Detta efter att Juventus valt att köpa in- och satsa på andra anfallare till nästa säsong.

Juventus nyförvärv tvingar bort Llorente

Inför den kommande säsongen har Juventus alltså valt att förstärka forwardssidan av truppen rejält. Serie A-mästarna har exempelvis redan gjort klart med anfallarna Paulo Dybala och Mario Mandzukic och man väntas även presentera Sassuolos Simone Zaza som nästa färdigställda affär, inom en snar framtid. Därför behövs inte längre Llorentes tjänster i Turin-klubben och han lär därmed lämna i sommar.

Flera europeiska storklubbar intresserade

Llorentes situation i Italien har uppmärksammats hett ute i Europa och ådragit sig en drös intressenter. Klubbar som Wolfsburg och Borussia Mönchengladbach har visat sig vara oerhört intresserade av forwardens tjänster, men fördelen innehar Monaco på sin sida, då de enligt Sky Sport Italia leder jakten för tillfället. Det som nu återstår att se är om Monaco kan ro affären i hamn innan  någon av de involverade tyska klubbarna lyckas snappa upp den 30 år gamla spanjoren istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply