Trots Roma-ryktet: ”Ingen chans att Dzeko lämnar”

Roma har ryktats ihop med Manchester City-stjärnan

Roma uppges vara på jakt efter en ny anfallare till nästa säsong. En av kandidaterna, Edin Dzeko, ska dock inte vara aktuell för en flytt. Detta enligt spelarens agent Irfan Redzepagic.

Vinterns stora värvning av Roma från CSKA Moskva, Seydou Doumbia har inte lyckats landa riktigt i den italienska storklubben. Den problematiska situationen i laget för höstens stora Champions League-sensation, har nu tvingat Serie A-tvåan ut på marknaden efter en ny offensiv kraft till anfallet.

Enligt Gianluca Di Marzio ska den italienska klubben främst vara intresserade av två anfallare – Sevillas Carlos Bacca och Manchester Citys Edin Dzeko. Gällande den förstnämnda ska La Liga-klubbens efterfrågade summa på 25 miljoner euro vara att problem, och enligt samma källa ska därför bosniern nu vara den hetaste kandidaten, mycket på grund av tränaren Rudi Garcias efterfrågan.

”Ingen chans att han lämnar”

Dessvärre för Giallorossis del så har nu spelarens agent, Irfan Redzepagic, kommenterat dessa rykten om att stjärnan Edin Dzeko kan lämna Manchester City i sommar. Och enligt honom finns det ingen anledning till oro för Premier League-klubbens anhängare.
— Varje dag länkas han till en annan klubb. Först Atlético Madrid, sen Roma och nu Chelsea. Jag blir uttråkad över att upprepa att dessa historier är påhittade. Han har inte nekat några bud för det har inte skett några bud. Chansen till att han lämnar ligger på noll, säger agenten enligt Sky Sports gällande alla rykten som även placerat honom i The Blues.

Den 29-årige bosniske landslagsstjärnan Edin Dzeko stod den förra säsongen för sex mål och fyra målgivande passningar på totalt 32 matcher för Premier League-tvåan Manchester City. Han har tidigare spelat för bland annat tyska Wolfsburg och värderas idag till 24 miljoner euro, enligt Transfermarkt.de.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply