bet365

Claudio Marchisio skadad i sex månader

Claudio Marchisio skadad i sex månader

Uppger Juventus

Enligt Juventus officiella hemsida kommer Claudio Marchisio vara skadad i ungefär sex månader.

Claudio Marchisio ser ut att ha sex jobbiga månader framför sig. Spelaren skadade knät i helgens match mot Palermo. Italienaren kommer att missa sommarens EM-slutspel och förväntas vara tillbaka i spel i oktober, uppger Juventus på den officiella hemsidan. De italienska ligaledarna skriver även att spelarens operation efter skadan var ”lyckad till 100 procent.”

På grund av skadan talar nu det mesta för att mittfältaren kommer att stanna i Juventus. Annars ryktades det förra hösten om att Liverpool jagar Claudio Marchisio, men nu är det inte mycket som indikerar att den engelska klubben vill värva en skadad spelare.

Marchisio växte upp i Turin och Juventus är den enda klubben han har spelat för. Han debuterade för klubben i augusti 2006, då man spelade i Serie B. Han har vunnit Serie A fyra gånger och Coppa Italia en gång i klubbens färger.

I övrigt finns det även lite mer positiva nyheter som cirkulerar kring Juventus. Tidigare idag spekulerades det om att Juventus riktar blickarna mot Lucas Biglia. Det sägs att Turinklubben vill värva Biglia för att ersätta Marchisio under den perioden som han är skadad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply