Christian Eriksens framtid i Tottenham osäker?

bet365
Christian Eriksens framtid i Tottenham osäker?

Dansken kräver extrem löneförhöjning

Christian Eriksen är en av stommarna i Tottenhams trupp och har varit med i klubben ett tag och nu kräver dansken en satig löneförhöjning från 32 000 pund till 150 000 pund i veckan, vilket kan bli jobbigt för Tottenhams ägare Daniel Levy.

Tottenham Hotspurs danske mittfältsstjärna Christian Eriksen rapporteras ha krävt en löneförhöjning av klubben skriver The Telegraph. Danskens agent skall ha sagt att villkoret för att Eriksen skriver på en ny deal är en löneförhöjning. För närvarande så har Eriksen två år kvar på sitt kontrakt och tjänar 32 000 pund i veckan, ett kontrakt som Tottenham jätte gärna vill förlänga. Förhandlingar har inletts men blev något komplicerade när Eriksens agent upplyste Tottenhams ägare Daniel Levy om att dansken kräver 150 000 pund i veckan, vilket är nästan dubbelt så mycket som vad klubbens bäst betalde spelare, målvakten Hugo Lloris, betalas.

Det finns även andra klubbar som är beredda att betala vad den danske mittfältaren kräver och som verkligen är intresserade av hans tjänster, bland annat italienska mästarna Juventus. De sägs ha varit intresserade av mittfältaren under en tid och skulle kunna betala vad mittfältaren vill ha. Även nye tränaren Frank de Boer, är ett stort fan av 24åringen och har tidigare jobbat tillsammans med honom i holländska Ajax.

Daniel Levy för ett väldigt strikt schema gällande löneutbetalningar och det är mycket tightare än många av Premier Leaguerivalernas, vilket kan föra såväl gott som ont med sig. Utöver Eriksen så väntar Tottenham även på att slutföra kontraktsförlängningen med Jan Vertonghen och Erik Lamela, som även de sitter på kontrakt som löper ut 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply