bet365

Zlatan Ibrahimovic: ”Kan bli mer än tre säsonger till”

Zlatan Ibrahimovic: ”Kan bli mer än tre säsonger till”

Öppnar för att spela ännu längre

Zlatan Ibrahimovic är vid 34 års ålder fortfarande en riktigt stark och högpresterande fotbollsspelare, som i en intervju med Sky Sports nu öppnar för spel i ytterligare tre säsonger.

Zlatan Ibrahimovic är ett naturfenomen. Likt få andra fotbollsspelare är han fortfarande i toppform vid 34 års ålder och presterar regelbundet. Häromveckan lyckades han med att slå nya klubben Manchester Uniteds alla fysrekord och gjorde även det avgörande målet i Manchester Uniteds vinst över Leicester City i Community Shield-cupen. Det är alltså ingen spelare att räkna ut på grund av hans ålder. Nu har den enorme svenske anfallaren även uttalat sig i en intervju med Sky Sport om sin syn på den engelska fotbollen och Premier League, som är en liga Ibra aldrig har spelat i tidigare.

– Jag finner den väldigt spännande. Det är inget lag som är för dominant som i andra turneringar, det är mer jämnt och i slutet så kommer de som har varit bäst över hela säsongen att bli mästare. Premier League får en massa uppmärksamhet världen över och det finns många jättebra lag. Jag finner det väldigt attraktivt, sade anfallaren.

Zlatan kommenterar även på sitt tidigare uttalande, där han har sagt att det var synd att han inte fick spela under Jose Mourinho mer än en säsong. På frågan om huruvida det kan komma att bli mer än en säsong den här gången svarar svensken kryptiskt.

– Låt oss se vad som händer. Du vet aldrig. Det skulle kunna vara mer än två, det skulle kunna bli mer än tre, vi får se hur länge jag känner att jag kan prestera. Jag vill inte vara någonstans bara för att jag är Ibrahimovic. Jag vill vara någonstans för att jag kan prestera och bidra med resultat, avslutade svensen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply