BVB intresserade av den argentinske mittfältaren

bet365

Den 25-årige Argentinaren som fick sitt genombrott i Palermo redan som 20-åring lämnade klubben för den franska toppkandidaten Paris Saint-Germain år 2011 för drygt 380 miljoner kronor har nu ryktats bort från PSG flitigt.

Pastore som fick begränsat med speltid under den gångna säsongen ryktades bort från Frankrike redan i somras, ett flertal storklubbar som Juventus och Milan ville ha hans namnteckning men så blev inte fallet. Han blev kvar i Paris och Frankrike. Han har fått betydligt mer speltid med 9 starter för klubben och med 3 assist har han visat sig pigg under upptakten av säsongen men nu ryktas han bort igen.

Borussia Dortmund som har startat hackigt i början av Bundesliga med endast 7 poäng på 7 matcher sålde i somras sin storstjärna Lewandoswki till ligakonkurrenten Bayern München och nu är även Marco Reus på väg bort. Dortmunds plan är att då ersätta den sistnämnde med just Pastore i januari och rapporter säger att den tyske klubben redan har börjat förhandla med argentinaren och Paris.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply