bet365

AS Roma köper loss mittfältaren

bet365

Uppgifter: Roma betalar 16€ miljoner för Nainggolan

Enligt italiensk media kommer Roma att köpa loss Radja Nainggolan som varit på lån från Cagliari under den senaste säsongen.

Flera av Europas storklubbar jagar CagliariRadja Nainggolan. Mittfälltaren var under den gångna säsongen utlånad till AS Roma där han gjort 46 matcher i alla turneringar och mäktade även med att göra 6 mål och 4 assist för den italienska huvudstadsklubben som slutade på andra plats, 17 poäng bakom Juventus som vann Serie A överlägset. Nu ser det ut som att Roma kommer att köpa loss spelaren som dragit många blickar mot sig under det senaste året.

Enligt Calciomercato.com kommer Roma att betala en summa som säger uppgå till 16 miljoner euro plus att man lånar ut Daniele Verde till Cagliari som denna säsong slutade på 18 plats i den italienska högstaligan vilket innebär nedflyttning till Serie B. Förutom Roma ska även Juventus och Manchester United vara intresserade av spelaren vilket ska ha gjort att förhandlingarna dragit ut på tiden.

Köper andra halvan

Sedan tidigare ägs hälften av Nainggolans rättigheter av Roma men nu är man alltså nära att äga bli ensam ägare av 27-åringen som flyttade tidigt till Italien för att spela i Piacenza innan han lånades ut till Cagliari, klubben som tidigare köpte loss honom. Förutom Nainggolan ska Roma även försöka knyta till sig Victor Ibarbo och Davide Astori som varit på lån i den italienska huvudstadsklubben under den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply