bet365

Arturo Vidal kan vara på väg till Chelsea

Arturo Vidal kan vara på väg till Chelsea

Arturo Vidal kan vara på väg till Chelsea i sommar

Arturo Vidal nobbade Manchester United i somras, nu kan han istället hamna hos rivalerna Chelsea.

Representanter från Chelsea fanns på arenan igår under åttondelen mellan Juventus och Bayern MünchenAntonio Conte var även på samma match, Conte som är högaktuell för tränarjobbet i Chelsea men också för att bevaka Bayern Münchens Arturo Vidal. Den tekniske mittfältaren finns med på Chelseas lista över tänkbara värvningar, uppger Daily Star.

Arturo Vidal lämnade Juventus i somras för Bayern München för en summa av 29 miljoner pund. På 22 matcher i Bundesliga har chilenaren hunnit med 2 mål och 5 assist. Detta är andra sejouren i Bundesliga, Vidal spelade i Bayer Leverkusen i 4 år innan han lämnade klubben och skrev på för Juventus sommaren 2011.

Chilenaren kunde hamnat i Premier League redan förra sommaren då Manchester United var ute efter honom. På frågan om det fanns ett konkret bud från Manchester United svarade Vidal såhär.

-Ja det fanns ett seriöst bud från Manchester i somras, jag gillade deras erbjudande och ett tag trodde jag att det var där jag skulle hamna men jag valde att skriva på för Bayern München istället, enligt Daily Star.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply