bet365

Agenten: ”Juventus vill ha Trotta”

bet365

Marcello Trotta är kanske mest känd i England då han spelat i hela sex brittiska klubbar trots sin ringa ålder, däribland Manchester City och Fulham. I januari flyttade 22-åringen tillbaka till Italien för spel i Serie-B laget Avellino och där har karriären verkligen tagit fart igen.

Fyra mål på nio matcher har det blivit för Avellino och under tiden har den formstarke anfallaren smällt dit tre mål på lika många matcher för Italiens u-21 landslag. Nu berättar Marcellos bror samt agent, Giuseppe Trotta, att Juventus visar intresse.

– Ja, det finns intresse från Bianconeri (Juventus). Det är något vi måste titta närmare på. Just nu är han en Avellino-spelare och det är klubben som står för besluten, säger han till Tuttomercatoweb.

– Vi träffades över en kaffe och utbytte information med varandra. Självklart är vi väldigt smickrade över intresset. Juventus är skickliga på att utveckla unga talanger, titta bara på spelare som Domenico Berardi och Daniele Rugani.

Marcello Trottas mål är U-21 EM.
– Målet för honom har hela tiden varit sommarens U-21 EM i Tjeckien. Vi var tvungna att lämna England tidigt och nu har han fått en bra start i Serie B, han får spela regelbundet och nu är det bara att fortsätta på den inslagna vägen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply