Agenten: ”Bästa budet är 32 miljoner euro”

Paulo Dybala uppges vara närmast en övergång till Juventus

Jakten på Palermo-stjärnan fortsätter. Spelarens agent, Gustavo Mascardi, har på fredagen berättat att Juventus ligger bäst till, men poängterar samtidigt att flertalet storklubbar är med i striden.

Paulo Dybala, 21, kanske det största genombrottet i Serie A den här säsongen, fortsätter givetvis att dra till sig storklubbarnas ögon. Uppgifter har den senaste tiden hävdat bestämt att ligaledaren Juventus ligger bäst till, samtidigt som intresset där bakom är stort och brett. Nu har spelarens agent på nytt uttalat sig om situationen.
— Dybala kommer att välja det lag som är bäst lämplig till att hjälpa honom att fortsätta utvecklas.Dessutom kommer Zamparini(Palermos president) välja det erbjudande som passar honom bäst. Är Juve fortfarande närmast? Ja, säger agenten Gustavo Mascardi till Tuttosport.
— Grabben är positivt inställd på att gå till Juventus, och eftersom Marotta(Giuseppe, Juventus), som är en god vän, har lagt det högsta budet till Palermo.

”Bästa budet på 32 miljoner euro”

Palermos president Maurizio Zamparini har tidigare klargjort att han kräver minst 40 miljoner euro för supertalangen. Han garanterade dock redan under gårdagen att ”Dybala kommer att vara såld i slutet av april”.
– Det bäst budet ligger just nu på 32 miljoner euro. Vi lyssnar också på erbjudanden från Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Arsenal och Chelsea. I Italien finns, bortsett från Juventus, även Roma och Inter. Dybala kommer ta sitt beslut i lugn och ro, tillsammans med Zamparini.
— Intresset från flera klubbar utomlands intensifierar. José Mourinho gillar honom mycket. Jag tror att den här berättelsen kommer att fortsätta gå i flera veckor till.

Kontrakt till sommaren 2016

Den 21-årige anfallaren har spelat för Palermo sedan sommaren 2012 och står under kontrakt med Serie A-klubben till sommaren 2016. Han värderas enligt Transfermarkt.de till 23 miljoner euro och har den här säsongen mäktat med 13 mål i ligaspelet, vilket tar argentinaren upp till en femte plats i skytteligan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply