Thiagos Silvas monsterlön skrämmer Juventus

bet365

Nya kontraktsförlängningen kan skrämma iväg Juventus

Det har under den senaste veckan ryktats om en övergång från Paris Saint-Germain till Juventus för Thiago Silva. Men en kontraktsförlängning och en hög lön kan skrämma iväg de regerande Serie A-mästarna.

Det var efter att Sky Sports gått ut med uppgifterna om att de femfaldiga Serie A-mästarna Juventus hade ett stort intresse av att köpa Paris Saint-Germains mittbacksstjärna Thiago Silva till sommaren som fler spekulationer kring brassens framtid tog fart. Tidigare har Silly Season Sverige rapporterat att den finns en klausul i brassens kontrakt som gör att han kan lämna i sommar för en billig peng – men nu har Juventus blivit skrämda.

”Tröttnat på miljardbygget”

Enligt italiensk media har nu Thiago Silva, som lämnade Milan tillsammans med Zlatan Ibrahimomvic 2012, tröttnat på det misslyckades miljardbygget som PSG försökt sig på och vill därför lämna klubben. Det hetaste alternativet som ryktas vilja köpa honom ska alltså vara Juventus, men ”dem gamla damen” verkar nu ha blivit skrämda av en eventuell kontraktsförlängning.

PSG-presidenten Nasser Al Khelaifi tänker nu förlänga spelarens kontrakt till 2020. Han ska enligt italienska calciomercato framför allt vilja höja mittbackens utköpsklausul, något som tyder på att klubbpresidenten är redo att sälja Silva – men vill försöka göra en rejäl vinst på det.

Det är enligt calciomercato inte bara utköpsklausulen som skrämmer den italienska klubben utan även hans enorma lön vilket sägs ligga på närmare 12 miljoner, cirka 120 miljoner kronor, per år.

Tidigare ska även Milan ha ryktats vara intresserade av att värva tillbaka Thiago Silva, något som dock förnekats av officiella klubbrepresentanter.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply