bet365

Frank De Boer nära sparken för Inter

Inter-tränaren ser ut att få sparken inom kort

Inters tränare Frank De Boer har haft det tufft i sitt uppdrag som tränare för Serie A-klubben. Nu uppger italienska Gazzetta dello Sport att holländaren kommer få sparken – via ett telefonsamtal.

Det har inte börjat roligt för Inter. Efter elva omgångar är man redan 13 poäng efter Juventus som leder ligan, vilket i praktiken innebär att man redan är avskrivna chansen på att plocka hem Scudetton i år. Det har inneburit att tränaren Frank De Boer fått utstå stark kritik.

Den förre storspelaren i bland annat Ajax och Barcelona har anklagats för de dåliga resultaten och nu är han på väg att få söka nytt jobb. Redan förra veckan ryktades han vara på väg bort  från klubben men efter en 2-1-seger hemma mot Torino fick Milano-klubben upp nytt hopp, något som dock släcktes snabbt.

Kan få sparken via telefonsamtal

Efter att i den senaste matchen åkt på klubbens femte förlust den här säsongen borta mot Sampdoria ska klubbledningens tålamod nu ha tagit slut. Italienska Gazzetta dello Sport uppger att De Boers tid som Inter-tränare snart är räknade, och det kan ske redan under dagen. Dessutom kan det ske på ett litet ovanligt sett. Engelska The Mirror skriver att holländaren kan vänta sig sparken via ett telefonsamtal.

Under den senaste veckan har det även ryktats om eventuella ersättare. Ett hett namn just nu är Manchester Uniteds förre tränare, även han holländare, Louis Van Gaal.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply