Antonio Conte vill behålla Cesc Fabregas

Antonio Conte vill behålla Cesc Fabregas

Cesc Fabregas finns fortfarande i Chelseas framtid

Spanjoren Cesc Fabregas har inte varit någon stöttespelare under Antonio Contes första tid i Chelsea. Men innermittfältaren kommer dock inte säljas, i alla fall inte om Conte får bestämma.

Cesc Fabregas har varit en av Premier Leagues absolut bästa innermittfältare de senaste tio åren. Under sin tid i Arsenal och Chelsea har han med sin elegans och spelskicklighet styrt sitt lags mittfält under många år. Men under den senaste tiden har 29-åringen fått infinna sig på bänken under Chelseas återuppbyggnad.

Antonio Conte har istället valt Nemanja Matic, Ngolo Kanté och Oscar som de tre centrala mittfältarna. Det är Fabregas självklart inte nöjd med och redan tidigare i somras gick det rykte om en flytt. Det pratades om Juventus, Milan och egentligen handlade det bara om att han ville iväg från Chelsea. Conte vill dock behålla spanjoren även om han inte är förstavalet just nu,

Hade Real Madrid efter sig

Det var inte bara Juventus och Milan som jagade Fabregas, det gick även rykten om en flytt till Real Madrid. Nu ser det ut som om Conte har ångrat sig gällande Fabregas status i klubben. Italienaren vill nämligen behålla mittfältaren.
– Nej (vi överväger inte att sälja honom). Fabregas ingår i mina planer, säger managern enligt Goal.com och fortsätter:

– Vi alla vet att han är en fantastisk spelare. Cesc är en stor spelare. Han tränar bra och gör laguttagningen svår för mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply