Cesc Fabregas kan lämna Chelsea för spel i Juventus

Cesc Fabregas kan lämna Chelsea för spel i Juventus

Juventus jagar Cesc Fabregas

Enligt Tuttosport ska Serie A-klubben vara villiga att köpa in Cesc Fabregas för att ersätta Paul Pogba som gick till Manchester United.

Cesc Fabregas kan ha gjort sin sista match i Chelsea-tröjan. Spanjoren som anslöt till den engelska huvudstadsklubben sommaren 2014 har under den gångna säsongen inte övertygat på Stamford Bridge, detta samtidigt som Juventus vill hitta en ersättare till Paul Pogba efter försäljningen till Manchester United.

Det är fortfarande oklart hur mycket ’den gamla damen’ kan tänka sig att betala för spanjoren men enligt transfermarkt värderas han till 45 miljoner euro. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Även Nemanja Matic kan lämna – försöker övertalas

Den serbiske landslagsmannen Nemanja Matic, som har representerat Chelsea sedan 2014, har länge ryktats vara på väg bort från Londonklubben. Mittfältaren har gjort en stabil insats påStamford Bridge och har visat upp en fin form. Detta har resulterat i att han blivit en nyckelspelare i laget på mittfältet och presterat bra. Matic fick i sitt första år med Chelsea vinna Premier League under tränare Jose Mourinho, bara för att nästa säsong se succétränaren sparkad i december efter en dålig formrunda som såg Chelsea ligga på nedflyttningsplats i tabellen. Nu mera är det före detta förbundskaptenen för Italien, Antonio Conte, som har tagit över Londonklubben och en ny säsong ligger framför dem.

Enligt flertalet rapporter så skall Juventus ha varit väldigt benägna att värva den serbiske mittfältaren och en affär skall inte ha varit alltför långt borta. Även Manchester United har blivit ihopkopplade med en transfer, detta då Matics före detta tränare Mourinho, numera i United, verkligen ville värva den defensive mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply