Uppgifter: Vill ersätta Inzhagi – med före detta konkurrenten

bet365

AC Milan ser ut att inte ge fortsatt förtroende till Filippo Inzhagi. Det rapporterade förstavalet Carlo Ancelotti har dementerat att han kommer ta över storklubben – och nu har man ställt in siktet på en gammal konkurrent.

Den klassiska storklubben AC Milan har haft några tuffa år sedan både Thiago Silva och Zlatan Ibrahimovic lämnade San Siro till följd av ekonomiska problem. Bara under 2014 och 2015 har man haft tre stycken olika tränare, och den nuvarande tränaren, Filippo Inzhagi, ser ut att lämna efter att bara ha lyckats styra klubben till en tiondeplats i Serie A.

Ancelotti nobbar Milan

Ryktena om vem som ser ut att ersätta Inzhagi, om italienaren till slut får sparken av Silvio Berlusconi och Adriano Galliani, har varit många och en av favoriterna till jobbet har varit förre Milan-tränaren Carlo Ancelotti. Men efter att 55-åringen på Twitter under tisdagen dementerat att han skulle ta över storklubben måste de nu titta bakom Ancelotti på sin allt längre önskelista.

Före detta Inter-spelaren intresserar

Sedan tidigare har Vincenzo Montella, som i dagsläget tränar Fiorentina, och Parmas Roberto Donadoni rapporterats vara de som kan komma att ta över på San Siro under nästa säsong. Nu har ytterligare ett namn börjat intressera sportchefen Adriano Galliani. Enligt Gazzetta dello Sport är det den före detta Inter-spelaren och store konkurrenten Sinisa Mihajlovic som intresserar klubben.

Imponerat i Sampdoria

Mihajlovic har den här säsongen fört hans nuvarande klubb Sampdoria till stora triumfer, och trots att den italienska klubben tappat lite under slutet av säsongen, lyckades han till slut säkra en imponerande sjundeplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply