bet365

Uppgifter: ”Borini klar för Inter inom 48 timmar”

Anfallaren uppges lämna Liverpool

Tidigare idag kom uppgifter som länkar tillbaka Mario Balotelli till Milan. Nu uppges även lagkamraten Fabio Borini hamna i Milano, men hos rivalen Inter.

Den italienske anfallaren Fabio Borini är blott 24 år gammal men har redan spelat för klubbarna Chelsea, Roma, Swansea, Parma, Sunderland och just nu Liverpool. Mycket tyder dock på att han byter klubbadress igen innan  transferfönstret stänger sina portar och bland annat Lazio, Fiorentina och Bologna har nämnts som kandidater i hemlandet.

”Allt är klart”

Nu kommer nya uppgifter från italiensk media som länkar honom till Serie A, men nu handlar det om Inter. Uppgifterna kommer från den italienska tv-kanalen Sport Mediaset och säger att ska ha meddelat sina vänner att han snart är klar för klubben.
— Allt är klart. Jag kommer skriva på för Inter inom 48 timmar, citeras spelaren av källan.

Läkarundersöks på onsdag?

Uppgifter fortsätter i ämnet och säger att en läkarundersökning ska vara inplanerad på onsdag. Detta ska också vara en värvning Inter är i behov av, rapporterar Sport Mediaset, och antyder att Stevan Jovetic inte är tillräcklig förstärkning för offensiven.

Dessa uppgifter kommer samma dag som de som placerar Mario Balotelli i den italienska storklubben Milan, som sålde stjärnan till Liverpool för blott ett år sedan. Transferbomben hävdar att Sinisa Mihajlovic sagt ja till en återkomst för spelaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply