Enrique: ”Vi letar efter ersättare till Pedro”

Barcelona bekräftar intentionerna

Den spanske anfallsstjärnan Pedro Rodriguez lämnade Barcelona tidigare i veckan för engelska storklubben Chelsea. Nu bekräftar Barcelonas manager att de letar efter potentiella ersättare till spelaren.

Under den senaste månaden gick rykten lös gällande den spanske anfallsstjärnan Pedro Rodriguez och en potentiell flytt till Premier League. Efter att rykten länge och väl talat för en flytt till Manchester United, och även Manchester City nämnts som en utmanare, blev han tidigare i veckan klar för regerande mästarna i Premier League, Chelsea.

Den spanske landslagsrutinerade spelaren som var med och vann både EM och VM, lämnade därmed den katalanska storklubben där han spelade totalt 321 matcher och mäktade med 99 mål. Han skrev på till 2019 för The Blues, med option på ytterligare ett år.

”Vi jobbar på det”

Den spanska storklubben Barcelona kommer föga överraskande att titta efter en ersättare till spanjoren. Detta bekräftas också av klubbens manager Luis Enrique,  som dock förtydligar det faktum att det kan få vänta tills i vinter. Anledningen till detta är transferförbudet som råder för La Liga-mästarna.
— Vi jobbar på det, vi kollar på alla möjligheter. Vi har tid på oss. Oberoende på om vi tecknar någon eller inte, så kan han ändå inte vara tillgänglig förrän i januari. Vi tänker och arbetar utefter dessa linjer, säger han enligt spanska tabloiden Marca.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply