Officiellt: Gonzalo Rodriguez lämnar Fiorentina

Officiellt Gonzalo Rodriguez lämnar Fiorentina

Gonzalo Rodriguez besviken på klubbledningen

Gonzalo Rodriguez lämnar Fiorentina efter säsongen. Lagkaptenen berättar att han är besviken på klubbens agerande.

Sedan 2012 har Gonzalo Rodriguez varit Fiorentina trogen. Med sina 202 framträdanden och 33 mål har försvararen varit en viktig spelare och därför fått ha kaptensrollen. Men efter fem år i den italienska klubben står det klart att han lämnar efter den här säsongen, då man inte lyckats komm överens om ett nytt kontrakt.

– Det har varit en fantastisk tid och jag kommer alltid vara ett fan av klubben, säger en märkbart tagen Rodriguez under en presskonferens.

33-åringen betonar att pengar inte är en anledning till hans beslut, utan att han snarare varit missnöjd över hur Fiorentina agerat angående deras förhandlingar.

– Jag är besviken på klubben, enda gången de pratade med min agent var efter att jag uppmanat klubben till att göra de. Just nu är det endast fokus att avsluta min tid här på ett så bra sätt som möjligt, jag har inte bestämt mig kring vad jag ska göra.

Rodriguez har tidigare kopplats ihop med Milan, då han känner klubbens tränare Vincezo Montella sedan deras gemensamma tid i Fiorentina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply