bet365

Claudio Ranieri återvänder till Serie A?

Juventus jagar Celtics Moussa Dembele

Claudio Ranieri kan återvända till Serie A

Claudio Ranieri kan vara på väg att återvända till Serie A. Tränaren kopplas ihop med Fiorentina, Genoa och Roma, rapporterar Football Italia.

I februari fick Claudio Ranieri sparken från Leicester City. Detta trots att tränaren lett laget till en osannolik Premier League-titel säsongen innan. Sedan dess har italienaren varit borta från tränaryrket. Under sommaren ser det ut som att han kan återvända till sitt tidigare arbete. FiorentinaGenoa eller Roma kan plocka in Ranieri, enligt Football Italia.

Fiorentina kommer med största sannolikhet att ersätta Paulo Sousa under sommarens månader. Källor inom föreningen säger att klubben ser Ranieri som ett av alternativen till att ersätta Sousa. 65-åringen var tränare för Fiorentina mellan 1993 och 1997 och kan nu vara på väg mot en återkomst.

Genoa slåss för att hålla sig kvar i Serie A. Även om man lyckas med det så uppges det att tränaren Ivan Juric kommer att få lämna efter säsongen. Klubbens ledning letar redan efter hans ersättare och Ranieri är ett av alternativen.

Hos Roma ser det ut som att Luciano Spalletti, klubbens nuvarande tränare, kommer att lämna efter säsongen. Hans ersättare kan komma att bli Ranieri, som tidigare har tränat Romklubben. Han var tränare för Roma mellan år 2009 och 2011.

Fler nyheter om Serie A

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365