Liverpool intresserade av ännu en Suarez

Mario Suarez har länge länkats ihop med Liverpool

Efter rykten om att flytten till Fiorentina inte blev så bra som Mario Suarez hoppats spekuleras det nu kring en möjlig transfer till England och Merseyside laget Liverpool istället.

Liverpool kan förstärka truppen med ännu en Suarez. Enligt Daily Star ska klubben sedan länge haft ett intresse av 28-årige Mario Suarez och Brendan Rodgers hade gärna velat ha honom redan i somras. Då spelade Suarez sedan många år tillbaka i Atletico Madrid och ville ut och få nya erfarenheter, han ville bort från hemlandet. Men istället för England blev det Italien och Fiorentina, som en del av en deal som involverade centerbacken Stefan Savic.

Förväntningarna var höga när spanjoren anlände till klubben, men dessa förväntningar har inte riktigt infriats. Han har mest fått sitta på bänken och enbart startat 2 av 8 Serie A matcher. Förhållandet mellan Suarez och Fiorentinas tränare Paulo Sousa sägs inte vara särskilt bra och Fiorentina kan tänka sig att sälja spelaren för att förstärka deras transfertillgångar. Detta är positivt för Liverpool, som fortfarande sägs vara intresserade.

Mario Suarez är en produkt av Atletico Madrids ungdomsakademi och 28-åringen har spelat där större delen av sitt liv, förutom mindre utlåningar. Han har fått vinna 6 stora titlar med klubben, bland annat Europa League 2012 och La Liga 2014.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply