Raiola: ”Pogba inte överens med Barcelona”

bet365

Kan öppna upp för Chelsea och Manchester City

Agenten Mino Raiola förnekar att hans klient, Juventus-mittfältaren Paul Pogba, har en överenskommelse med Barcelona. Något som kan öppna upp för Premier League-klubbarna Chelsea och Manchester City.

Paul Pogba, 22, värvades till Juventus från Manchester United i augusti 2012 och har ett kontrakt med de regerande Serie A-mästarna som sträcker sig till sommaren 2019. Trots detta finns det ett stort intresse kring fransmannen – han jagas av ett flertal olika toppklubbar ute i Europa. Både Chelsea och Manchester City har rapporterats vara intresserade av mittfältaren, enligt Sunday Express.

Raiola förnekar överenskommelse

Under sommaren dök det dessutom upp rykten i spansk media som hävdade att Pogba nått en överenskommelse med de regerande Champions League-mästarna FC Barcelona och att han skulle flytta dit 2016, då Barças övergångsförbud hävts. Uppgifter som nu förnekas av den välkände agenten Mino Raiola – en av hans andra klienter, utöver Paul Pogba, är som bekant svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

– En överenskommelse med Barcelona? Absolut inte, berättade Raiola för franska nyhetssajten Le10 Sport, som Sunday Express hänvisar till.

– De som vill ha honom [Pogba] borde sätta sig med Juventus och sedan får vi se. Den här sommaren var tre-fyra klubbar intresserade, men han valde att stanna i Juventus, avslutade Raiola.

141 matcher för Juventus

22-årige Pogba har redan gjort 25 A-landskamper för sitt Frankrike efter debuten i mars 2013. Dessutom har han noterats för 141 matcher i Juventus sedan flytten från Manchester United i augusti 2012. På de matcherna har innermittfältaren stått för 25 mål och 30 målgivande passningar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365