bet365

Atletico jagar PSG-mittfältare

bet365
bet365

Atletico Madrid ska enligt uppgifter vara intresserade av att värva en rutinerad mittfältare från PSG i sommarens transferfönster.

Mario Suarez har sålts till Fiorentina och nu letar Atletico Madrid frenetiskt efter ersättare. I Frankrike och PSG uppges nu den spanska huvudstadsklubben ha hittat ett intressant namn.  Enligt Football España har dessutom Atletico Madrid-presidenten Enrique Cerezo bekräftat att man inlett förhandlingar med den här spelaren.

Har redan en sejour i Atletico bakom sig

Säsongen 2007/08 spelade Thaigo Motta i Atletico Madrid. Det var ett väldigt skadedrabbat år för italienaren som därför lämnade efter säsongen efter att endast ha spelat ett fåtal matcher. Nu uppges den spanska storklubben vara intresserade av att värva 32-åringen igen, som sedan tidigare den hör sommaren har ryktats bort från Paris Saint-Germain.

– Motta är en spelar som intresserar oss. Alla förhandlingar tar tid, i det här fallet längre än vad det borde ta, men vi jobbar på det, säger Enrique Cerezo enligt Football España.

Thiago Motta kom till PSG 2012 från Inter. Där har det blivit speltid lite till och från men i sommar ryktas han ha sagt att han vill lämna Paris-klubben. Förra klubben Inter har det ryktats om men nu ser det alltså ut att bli Atletico Madrid för den 32-årige italienaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply