Officiellt: Swansea värvar Alberto Paloschi

bet365

Swansea värvar från anfallare från Chievo

Swansea City har gjort klart med sitt första stora nyförvärv det här transferfönstret. Det är Alberto Paloschi från italienska Chievo som ansluter sig till klubben.

Swansea City kämpar för att hålla sig ovanför nedflyttningsplatserna i Premier League. Nu har man skaffat inskaffat förstärkning. Det är anfallaren Alberto Paloschi, som närmast kommer från Chievo, som skrivit på ett treårskontrakt med klubben, meddelar man på sin officiella hemsida.

”Har kommit hit för att göra mål”

26-åringen har tidigare spelat för bland annat Milan, men på grund av bristande speltid lämnade han för spel i Parma och senare Genoa. Tidan i Parma har även gjort honom bekant med Swanseas tränare Francesco Guidolin, då de båda var i Serie A-klubben vid samma skede.

Efter ankomsten till Liberty Stadium, var det en nöjd Paloschi som förklarade övergången.

– Jag är mycket glad över att vara här. Jag arbetade med Francesco under två säsonger i Parma och vi fick en bra relation, sa han till klubbens hemsida och fortsatte:

– När jag fick samtalet från min agent som berättade att Swansea var intresserade lät det bra, men med tanke på tränaren så blir situationen ännu bättre. Jag känner till situationen i klubben och som anfallare vet jag att förväntningarna är att jag ska göra mål och det har jag kommit hit för.

Enligt uppgifter rör det sig om en affär värd 8 miljoner pund.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply