bet365

Roma jagar Vermaelen

Roma har utsett Romagnolis ersättare

Enligt Corriere dello Sport är Roma intresserade av att värva Thomas Vermaelen då Alessio Romagnoli ser ut att lämna för Milan.

Thomas Vermaelen har precis återvänd från sina skadeproblem och nu har flera klubbar anmält sitt intresse för den belgiske mittförsvararen. En av de är AS Roma som vill ersätta Alessio Romagnoli som sägs vara på väg till AC Milan. Enligt tidningen ska den italienska huvudstadsklubben vara intresserade av att låna in spelaren och även skriva få köpoption på spelaren efter att låneåret är över.

Det är oklart vad FC Barcelonas klubbledning är villiga att göra men enligt Mundo Deportivo ska tränare Luis Enrique inte vara speciellt intresserad av att släppa spelaren i sommar. Barcelona har fortfarande ett transferförbud över sig vilket gör att man inte får värva spelare förrän till vintern och skulle man släppa belgaren sitter man med få kvalitativa alternativ på mittbacksplatsen.

Spelarens flexibilitet intresserar

Roma värderar spelarens vänsterfot väldigt mycket då han även kan spela som vänster ytterback om det skulle behövas. Det återstår att se om spelaren stannar eller inte men en sak som är säker är att Roma behöver en ersättare till Romagnoli och Thomas Vermaelen är bland namnen längst upp på listan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply