Fransmannen Jérémy Ménez borta året ut

Milan-anfallaren Jérémy Ménez långtidsskadad

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport kommer Jérémy Ménez att vara borta från fotbollen i cirka två och en halv månad.

Jérémy Ménez har inte haft någon vidare bra inledning på säsongen 2015/2016. Fransmannen har endast gjort ett inhopp sen tävlingsspelet drog igång i augusti och nu kommer fler dåliga nyheter för anfallaren som kom från Paris Saint-Germain inför förra säsongen. Enligt La Gazzetta dello Sport kommer Ménez att tvingas vila i upp emot tre månder efter att inte ha fått rätt på sina ryggproblem som tyngt honom under en längre tid.

28-åringen ska i dagarna ha undersökts av klubbens läkare tillsammans med tränarstaben och väl där stod det klart att Milan inte kan räkna med den franske anfallaren förrän i början av nästa år. Smärtan ska enligt spelaren ha hållt på ändå sen i augusti men de dåvarande läkarna kunde inte åtgärda spelarens problem. Därför valde man att göra en ny undersökning med andra läkarspecialister för att bli kvitt anfallarens ryggproblem.

Carlos Bacca, Mario Balotelli och Luiz Adriano ska ta ansvaret

Jérémy Ménez frånvaro gör att lagets andra spelare måste stiga fram, något som tränare Sinisa Mihajlovic hoppas på. Det är trion med Carlos Bacca, Mario Balotelli och Luiz Adriano som bär det största ansvaret. Trion har totalt gjort sex mål på åtta matcher denna säsong men de två sistnämnda har endast gjort ett mål var.

Jérémy Ménez har kontrakt med AC Milan till och med sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply